Ned. sep 27th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Žužana Tomori propušta kvalifikacije za OI!

2 min traje čitanje

Mađarska će biti izuzetno oslabljena u najvažnijim mečevima u 2020. godini.

Tim koji su nedavno preuzeli treneri Đera i Ferencvaroša, Gabor Danji i Gabor Elek, u kvalifikacijama za OI i Evropsko prvenstvo biće bez Žužane Tomori.

Jedan od glavnih bekova Mađarske ima problema sa internim organima, ali nije otkriveno o čemu se radi.

  • Žužana se nije dobro osećala prethodnih dana, zbog čega smo pokrenuli detaljen medicinske analize. Pokazalo se da joj se vratio stari problem sa unutrašnjim organima koji će najverovatnije biti hirurški rešen, zbog čega će naša igračica morati da odmara šest do osam sedmica – rekao je doktor njenog kluba Šiofoka, Atila Kišeđhazi.

Tomori će zbog toga propustiti olimpijski kvalifikacioni turnir od 20. do 22. marta u Đeru, na kojem će Mađarska tražiti jedno od prva dva mesta u konkurenciji Rusije, Srbije i Kazahstana.

Takođe, neće igrati protiv Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, 25. marta u Erdu i tri dana kasnije u Nikšiću.

Propustiće i završnicu mađarskog šampionata i EHF kupa, u kojima Šiofok ima velike ambicije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen