Ned. sep 27th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

ŽRK Tivat kažnjen zbog fizičkog napada navijača na sudije!

2 min traje čitanje

ŽRK Tivat je žestoko kažnjen zbog velikog incidenta u finišu utakmice sa Feniksom u četvrtfinalu Kupa Crne Gore.

Navijači su nakon utakmice napali sudiju Jelenu Mitrović, koju su počupali za kosu i bacili na pod.

  • Shodno izvještaju delegata Nazima Demirovića, sudija Anđeline Kaženegre i Jelene Mitrović, kao i izjave predstavnika domaće ekipe Zorana Božovića da je odmah po završetku utakmice napadnuto službeno lice od strane nepoznatih lica, koji su odmah nakon završetka utakmice ušli na parket dvorane i na krajnje drzak način počupali za kosu sa leđa i oborili na parket službeno lice (sudiju), ali zahvaljujući prisebnosti svoje koleginice, trenera domaće i gostujuće ekipe, kao i kontrolora, izbjegnute su teže posljedice, piše u biltenu Takmičarske komisije RSCG.

Tivćanke osam meseci neće moći da igraju u „Župi“, a isto toliko je suspendovana igračica Katarina Bandović, zbog nesportskog ponašanja i fizičkog kontakta sa sudijom Jelenom Mitrović.

Takođe, pomoćni trener Zoran Božović pauziraće četiri meseca, jer je isključen nakon što je nogom udario u zapisnički sto.

Tivat će platiti i 400 eura zbog diskvalifikacije Božovića, te još 800 zbog upada gledalaca na teren.

MRK Budućnost će platiti 625 eura – 600 što šest igrača nije imalo overene lekarske preglede u takmičarskim knjižicama, a 25 zbog žutog kartona pomoćnom treneru Milanu Jovanoviću.

Po 200 eura platiće Lovćen i Rudar, zbog direktnih crvenih kartona za Vuka Latkovića, odnosno Petra Erakovića, a Komovi 50, jer je trener Đorđije Marković dobio drugi žuti karton u sezoni 2019/2020.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen