Čet. jul 2nd, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Vesprem i Mirsad Terzić obnovili saradnju!

1 min traje čitanje

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Mirsad Terzić je potpisao novi ugovor sa Mađarskim klubom MKB Veszprém KC. Ugovor bi mu istekao na leto 2019. ali usled dogovora sa upravom Mađarskog velikana odlučio je da provede još jednu sezonu u Mađarskoj.

Mirsad je rođen u Priboju a seniorsku karijeru je započeo u RK Željezničar 1999. godine gde se zadržao do 2002. kada ga je angažovao ljubuški Izviđač da bi iz Ljubuškog nakon 3 uspešne sezone otišao u Zagreb i proveo 2 sezone. Usledila je ponovo promena kluba gde je odlučio da to bude klub iz Celja, Celje Pivovarna Laško gde je igrao takođe 2 sezone. Te 2009. godine odlučio je da se oproba u Mađarskoj, to je bio MKB Veszprém KC gde igra aktivno već 10 godina i na 432 utakmice je postigao 600 golova. 6 puta je osvajao ligu i kup Mađarske a što se tiče reprezentacije, na 124 nastupa za Bosnu i Hercegovinu upisivao se 402 puta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen