Čet. jul 2nd, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Umag čeka Sesvete

2 min traje čitanje

Bili su na rubu ponora Umažani pre sedam dana, ali trener Boris Lisica uspeo je da “probudi” ekipu pred gostovanje u Velikoj Gorici pa se sad kako kažu iz kluba, lakše diše.

UMAG – SESVETE (nedelja, 18:00)

Imali su negativan niz iza sebe, otišao je Josip Maršan, a u najavi je bio i odlazak još jednog prvotimca. Zbog toga, polusezona će doneti remont bez daljnjeg, a “žuti” mogu da budu još mirniji pred promene, ako u subotu savladaju Sesvećane.

Međutim, trener Boris Lisica momentalno zaustavlja glasine: 

Ne, Severec bi trebao ostati, usprkos nekim ponudama”, rekao je na samom početku Lisica, a onda se osvrnuo na pobedu u Velikoj Gorici:

Dobra obrana s naše strane, želja na zavidnom nivou i razuman napad donijeli su nam bodove. Moram pohvaliti i mlađe dečke, Krupića, Marosa i Buvinića koji su odigrali gotovo pa iznad svojih mogućnosti.

U nedelju na severozapad Istre stižu Sesvećani: 

Momčad koja ima glavu i rep, kao i mi, ali za razliku od nas, imaju širok roster. Mi ćemo još ovu utakmicu preživjeti sa šest igrača, a nakon toga ćemo vidjeti.

Na pitanje koliko će Umag biti aktivan u zimskom prelaznom roku, Lisica je rekao: 

Morati ćemo popuniti redove, nije to tajna. Nije ni činjenica da Maršan ne vrijedi za jednog, nego za dvojicu. Obrambeno sigurno za dvojicu, a i u napadu je u Premijer ligi strašan. Uvidjeli smo ove jeseni što nam nedostaje, moramo nešto poduzeti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen