Sub. mar 28th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Spačva dobila Umag!

1 min traje čitanje

Umažani su otišli u Vinkovce s nadom da mogu da iznenade domaćina, ali najjača vinkovačka karika, njihovi golmani, danas su bili raspoloženi pa su bodovi ostali u Slavoniji, usprkos tome što je Umag na trenutno bio veoma dobar.

No, Stojanović s pet odbrana (27%) i Ereš s devet odbranjenih udaraca (50%) bili su pravi kad je trebalo, a Domagoj Smojver je u umašku mrežu poslao čak osam lopti. Kod gostiju povređeni Tomislav Severec postigao je sedam golova. Treba reći da su Umažani vodili u 52. minutu s 19:20, ali nakon toga u sledećih šest minuta spomenuti Smojver postiže čak tri pogotka za slavlje Spačve.

SPAČVA – UMAG 25:22 (12:13)

SPAČVA: Stojanović D., Jurić, Maroš, Mažurana 3, Koncul, Ilić, Šaravanja 1, Vukušić 1, Antunović, Raguž 3 (1), Mihaljević 1, Smojver Doma. 8, Bolanča, Božić 6, Smojver Domi. 2, Ereš

UMAG: Vončina, Buvinić G., Lekić, Maros, Horozović 1, Bošnjak 5, Ružić, Maršan 3, Severec 7, Milinković, Gorbunovs, Koler 2, Sinčić 4 (1)

Isključenja: Spačva 2 minuta (Božić 2) Umag 4 minuta (Maršan 2, Gorbunovs 2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen