Čet. jul 2nd, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Rudar nadjačao Rudan iz Labina!

2 min traje čitanje

Znali su Labinjani šta ih očekuje u Rudama, ali nisu uspeli da iznenade agresivnog i borbenog domaćina koji “živi” na svojim domaćim utakmicama, uostalom kao i oni sami.

Rudar iz Ruda u susret nije ušao suviše dobro, ali je na njihovom golu stajao je maestralni golman Antonio Otmačić koji je sve ukupno do kraja susreta sakupio 14 odbrana (40%).

Nakon što su nekoliko puta pali u zaostatak od tri gola, Rudanovci su se vraćali, prvi put na 14:14, a onda i na 21:20 pri samom kraju golom Griparića, ali do egala nisu uspeli da dođu nakon što su u 42. minutu poveli domaći.

U prvom delu katastrofalan je bio Hrvoje Tojčić, najbolji igrač Rudara, iako u tome sigurno zasluga ima i odlična odbrana Labinjana na njemu. Ironično, baš je on u poslednjih pet minuta postigao tri pogotka koja su Rudaru osigurala slavlje.

Kod gostiju daleko najbolji bio je Petar Puljić koji je postigao osam pogodaka, iako je vrlo dobar bio i mladi Fran Mileta sa šest. Golman Korado Juričić odbranio je osam lopti (29%), a Bruno Ćopić još dve (30%).

RUDE – SD Rude – PREMIJER HMRL – 11. KOLO

RUDAR – RUDAN LABIN 23:21 (13:10)

RUDAR: Skendrović K., Runtas V. 1, Skendrović F., Štajnkler M. 1, Mustapić 1, Gaća 2, Trčak D. 5 (1), Tojčić 4, Štajnkler T. 2, Otmačić 1, Brnas 2, Runtas J., Fresl, Jurić, Trčak M., Vrpoljac 4

RUDAN LABIN: Vlačić, Derossi, Franković, Dukić, Mileta 6 (3), Gajica, Lovrinović 1, Juričić, Ratkajec 4, Štingl, Bučaj, Kostić, Ćopić, Griparić 1, Marić 1, Puljić 8

Isključenja: Rudar 10 minuta (Trčak D. 4, Mustapić 2, Gaća 2, Tojčić 2) Rudan Labin 12 minuta (Lovrinović 4, Kostić 4, Vlačić 2, Puljić 2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen