Sub. mar 28th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Nominovane sudije za kvalifikacioni turnir za OI!

1 min traje čitanje

Svetska rukometna federacija (IHF) odredila je sudije za kvalifikacione turnire za Olimpijske igre.

U Podgorici, gde će se za dva prva mesta, pored Crne Gore, boriti Norveška, Rumunija i Tajland, pravdu će deliti arbitri sa tri kontinenta.

Za turnir koji se održava od 20. do 22. marta u „Morači“ određeni su Španci Andreu Marin i Ignasio Garsija, Slovenci Bojan Lah i David Sok, Tunišani Samir Krišen i Samir Mahluf, te Urugvajci Matijas Sosa i Kristijan Lemes.

IHF je dao poverenje i najboljim crnogorskim sudijama Ivanu Pavićeviću i Milošu Ražnatoviću, koji će biti na turniru u Đeru, gde će se sastati rukometašice Mađarske, Rusije, Srbije i Kazahstana.

Iz regiona će pravdu deliti još samo Hrvati Matija Gubica i Boris Milošević, koji su delegirani za turnir kvalifikacija za muškarce u Norveškoj, gde će nastupiti još i Brazil, Čile i Južna Koreja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen