Sub. mar 28th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Miran Čović i Ismar Kahrić ostali u Zenici!

1 min traje čitanje

Dva sjajna momka i odlična rukometaša – bek Miran Čović i pivot Ismar Kahrić, nakon što su odmah nakon završetka utakmice poslednjeg prvenstvenog kola u svlačionici najavili odlazak iz RK Čelika, nakon današnjeg sastanka sa predsednikom Kluba Panetom Škrbićem, odlučili su da ostanu u Čeliku i stave se na raspolaganje treneru Nerminu Gušiću.

  • RK Čelik je odlično organizovan Klub, odnosi u Klubu i uslovi rada su ovdje fenomenalni, a svi igrači su međusobno ”raja”. Ismar i ja smo prezadovoljni u RK Čeliku i jedini problem je bio mala minutaža koju smo imali u prethodnoj prvenstvenoj polusezoni. Sada je došlo do promjena u Stručnom štabu i mi vjerujemo da ćemo se nametnuti novom treneru, izjavio je Miran Čović.

Ismar Kahrić, koji ima svega 17 godina i koji je na kraju sezone primio nagradu ”Srce RK Čelika – najveća rukometna nada”, takođe je zadovoljan razgovorom sa predsednikom Škrbićem i očekuje da će u nastavku prvenstva izboriti mesto u prvoj postavi tima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen