Sub. mar 28th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Marina Rajčić – “Iz svakog meča smo izvukle dobre stvari!”

2 min traje čitanje

Marina Rajčić odmorila je za vikend, preskočila utakmicu sa Krimom, a veruje da će vrlo brzo početi da se priprema za ono što Budućnost očekuje nakon pauze u Ligi šampiona.

  • Napravila sam pauzu, nerv se još nije zamirio, ali, makar normalno funkcionišem, hodam… Vidjećemo na treningu da li ću i koliko biti u stanju da radim – kazala je golmanka ,,plavih”.

Odgledala je sa klupe pobedu Budućnosti, učestvovala je u prvom trijumfu protiv Savehofa i u uzbudljivom meču u Mađarskoj sa Đerom.

  • Iz svakog meča  smo izvukli dobre stvari. Gledajući na sve ovo vjerujem da možemo u nastavku još bolje. Sigurna sam da ćemo već od naredne sedmice, kada gostujemo Savehofu, pokazati sve ono što priželjkujemo. Naravno, teško je igrati 60 minuta bez greške, ali Budućnost može da bude prava i najbolja. U to vjerujem. Idemo u tom pravcu. Imamo čemu da se okrenemo i znamo kako možemo da igramo.

Pauza je korisna iz više razloga za ,,plave”.

  • Imamo nedjelju da se psihički odmorimo i krenemo u pripremu za naredna tri meča.

Vidi Marina uzbudljiv nastavak LŠ. Neizvesna četvrtfinala.

  • Dok je u našoj grupi slika jasnija, u onoj drugoj je sve otvoreno. Mislim da je grupa 1, ustvari grupa iznenađenja. Svako sa svakim može da igra i svako svakoga može da pobijedi. Nijesam baš očekivala ovoliko iznenađenja.

O četvrtfinalu i potencijalnom protivniku ne razmišlja.

  • Ko god da dođe biće teško. Ali, do tada fokus je na sljedeća tri protivnika. Daćemo, naravno, sve od sebe, a biće onako koliko smo zaslužili – kazala je Rajčić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen