Pet. sep 18th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Levalea 2010 startovala sa pripremama!

2 min traje čitanje

Levalea 2010 počinje sa radom, bazični deo priprema nikšićka ekipa odradiće kod kuće. Planirani su kontrolni mečevi.

  • Odmorili smo se, krećemo sa radom, moramo da se čuvamo i polako da uđemo u novu priču. Čeka nas Kup 12. septembra, na osnovu toga smo krenuli u nove planove. Pitanje je koliko ćemo moći nešto da uradimo od onoga što smo planirali zbog ukupne situacije. Zbog toga je naš fokus na rad kod kuće, a prednost je što ćemo trenirati na otvorenom. Možda se nešto u ovih 15 dana pomjeri na bolje, pa da planiramo putovanja koja smo već bili dogovorili. Ako se ništa ne promijeni tražićemo varijantu da prijateljske mečeve igramo u Crnoj Gori – kazao je trener Dragan Đurđevac.

Levalea sezonu čeka bez najbolje igračice Nade Ćorović.

  • Nada je otišla, pravo vrijeme da proba nešto više u karijeri, a ostale su tu. Priključili smo mlađe i mislim da ćemo igrati zapaženu ulogu i nadomjestiti Nadin odlazak.  Imamo kvalitet i imamo još dosta potencijala. Jer, dok jedna briljira možda se desi da neka druga trpi, a imamo nekoliko njih u ekipi koje mogu da prodišu.Vjerujem da će iz njih izaći kvalitet.

Levalea ima želju da nastupa u Regionalnoj ligi 2.

  • Prijavili smo se kao klub, jer imamo finansijsku, organizacinu i igračku snagu za taj nivo takmičenja. Bilo bi nam važno da igramo zbog djece, iskusnijih igračica, prije svega zbog ženskog rukometa, reprezentacije, grada i države – poručio je trener nikšićke ekipe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen