Ned. sep 27th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Labinjanke slavile protiv Senie!

2 min traje čitanje

Iako su Labinjanke osvojile dva nova boda, ostaje žal što HRS nije dozvolio odlaganje ove utakmice jer su igračice Senie stigle bez ijedne igračice na klupi, s velikim brojem bolesnih i odsutnih rukometašica.

Epilog toga bila je jednosmerna utakmica, od prvog do poslednjeg minuta, a neke od gostujućih igračica nisu izgledale kao da bi trebale da igraju seniorski rukomet, barem ne još.

S druge strane, Datos je rano video “koliko je sati” pa je Natali Zahtila, uz još neke iskusnije igračice, presedela veći deo utakmice. Minutažu je sjajno iskoristila Ivana Vrkić koja je postigla čak deset golova. Odlična je na golu bila i Lea Zupičić. Kod gošći sve je kretalo od Ivane Zugan, autorke osam golova.

LABIN – Sportski centar Franko Mileta – II HŽRL ZAPAD – 15. KOLO
SUDIJE: Ivana Kirasić i Vlatka Stipetić (obe Ogulin)

RUDAR – SENIA 46:25 (25:11)

RUDAR: Kamenar, Zenković 5, Šajina 7, Franković 2, Šumberac 4 (1), Zahtila 3, Vrkić 10, Belušić D. 3, Jelčić 3, Malić 3, Lepinjica 6, Zupičić, Baljak
Sedmerci: 1/2, Isključenja: 6 minuta (Belušić D. 2, Malić 2, Šajina 2)
Trener: Diego Datos

SENIA: Zugan 8, Slavković, Jurčić 1, Barbić 2, Cvjetičanin 7, Strukar 7, Kren
Sedmerci: 0/1, Isključenja: 2 minuta (Zugan 2)
Trener: Milica Dorić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen