Sre. jul 8th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Jovanka Radičević – “Zdravlje je mnogo bitnije od rukometa, zato budimo strpljivi!”

2 min traje čitanje

Zdravlje je najvažnije, poručila je Jovanka Radičević, koja odluku oko otkazivanja završnice Lige šampiona, vidi kao zrelu i normalnu.

Budućnost je trebala 3. septembra u Budimpešti da se sastane sa Esbjergom u četvrtfinalu.

  • Bila sam razočarana, ali zdravlje je na prvom mjestu, moramo biti realni, suočiti se sa trenutnom situacijom. Odluka je zrela i normalna, iako je sportistima teško pala. Uželjeli smo se takmičenja, ali brzo će nova sezona sa novim izazovima. Idemo dalje.

Pripreme se bliže, okupljanje je zakazano za 13. jul.

  • Baš sam se uželjela, jedva čekam da počnu pripreme. Ovo je bio najduži period bez rukometa. Iskreno se radujem novoj sezoni. Imaćemo dobru ekipu, bez obzira na izmjene. Budućnost uvijek mora biti konkurentna, što se tiče borbenosti i davanja sebe na terenu. Neće nam bito lako, ali sam sigurna da će se naša pojačanja brzo uklopiti u sistem.

Mnoge ekipe u Ligi šampiona su ojačali redove.

  • Treba da idemo korak po korak i da gledamo u svoje dvorište. Svako od nas želi najbolje, imamo pravo u to da vjerujemo, a koliko ćemo moći? Ostaje nam da pokažemo – poručila je Radičević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen