Sre. jul 8th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

“Izviđači” pozvani u kadetsku reprezentaciju Srbije i Hrvatske!

1 min traje čitanje

Matej Mandić pozvan na okupljanje kadetske reprezentacije Hrvatske, Miloš Kos u kadetskoj reprezentaciji Srbije!

Matej Mandić, velika nada ljubuškog rukometa, dobio je poziv Nine Markovića, selektora kadetske reprezentacije Hrvatske, na okupljanje Hrvatske kadetske reprezentacije u Ivanić Gradu od 03. do 09. januara 2019. godine. Ovaj poziv veliko je priznanje mladom i talentovanom golmanu Izviđača. Matej, iako šesnaestogodišnjak, od ove sezone je priključen prvoj ekipi i u utakmicama SEHA Gazprom lige, svojim odbranama, je pokazao da će „skauti“, veoma brzo, u njemu imati naslednika Mirka Alilovića i Marina Šege.

Miloš Kos, još jedan šesnaestogodišnjak, član prve ekipe Izviđača i velika rukometna nada, dobio je poziv selektora kadetske reprezentacije Srbije Vladimira Dragićevića. Kos će za reprezentaciju Srbije 26. i 27. decembra 2018. godine odigrati dve prijateljske utakmice protiv reprezentacije Grčke.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen