Sre. apr 1st, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Dupla pobeda kadeta Srbije u Staroj Pazovi!

1 min traje čitanje

U sklopu priprema za Svetsko kadetsko prvenstvo, koje se igra u avgustu 2019. godine u Makedoniji, kadetska reprezentacija je odigrala dve prijateljske utakmice sa selekcijom Izraela u Staroj Pazovi. U obe utakmice, uz lepu i dopadljivu igru, naša reprezentacija je zabeležila pobede. U prvoj je rezultat bio 32:30 (16:14), a u drugoj 31:26 (18:15). Selektor Radosavljević je pružio šansu svim igračima koji su bili pozvani na ovu akciju, i po njegovim rečima je zadovoljan onim što su prikazali na terenu.

Najvažnije je to da smo isprobali još neke potencijalne reprezentativce, kao i proverili formu svih kandidata za reprezentaciju. Sledi nam još jedna provera, u decembru, na turniru u Skoplju, posle koga ćemo znati konačan spisak igrača, koji će nastaviti pripreme za Svetsko prvenstvo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen