Sre. jul 8th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Čelnici RSV-a obišli “Kamp šampiona”!

2 min traje čitanje

Kao i prethodnih godina, u Krupnju, pod budnim okom trenerskog tima, održava se rukometni Kamp Šampiona, čiji je organizator i inicijator RK Vojvodina iz Novog Sada.

U uslovima koji su odlični za rad i usavršavanje sportista, u kapacitetima krupanjskog hotela i sportskih igrališta na otvorenom i u zatvorenom prostoru, okupili su se devojčice i dečaci, koji vredno treniraju i sanjaju o tome da će jednog dana i oni postati šampioni.

Ukupno 64 učesnika iz Novog Sada, Crvenke, Temerina, Sivca, Vrbasa, Apatina, Žablja, Smedereva i Beograda, vredno radi i druži se, dok se o njihovom radu brinu treneri Boris Rojević, Dragan Kukić, Zoran Abramović, Jovan Risović, Jasna Đukić, Ognjen Radonjić i trener golmana Dejan Aničić.

Na poziv organizatora, generalni sekretar RSV, Slobodan Višekruna, i stručni saradnik u RSV, Ivan Mandić, bili su u poseti Kampu Šampiona, uverili se da su uslovi u kojima rade kamperi odlični, a iskoristili su i priliku da organizatorima uruče lopte, kako bi podstakli bolji rad kampera.

Dečaci i devojčice se zaista lepo druže, provode vreme zajedno i razmenjuju rukometna iskustva i saznanja, a vremenski uslovi su danas bili veoma povoljni, pa su treninzi bez poteškoća održani i na otvorenim terenima kraj hotela. Treneri su istakli da su veoma zadovoljni radom dece i zalaganjem, a pričalo se i o ”biserima” koji već polako pokazuju svoj sjaj i na koje se zaista može računati da će opravdati učešće i šampionski pedigre kampa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen