Čet. jul 2nd, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Bojan Beljanski napušta Kadetten Schaffhausen!

2 min traje čitanje

Kadetten Schaffhausen koji igra Ligu šampiona i trenutno je prvi u nacionalnom šampionatu Švajcarske je objavio zvanično da neće produžiti ugovor sa Bojanom Beljanskim koji već 3 godine igra na severoistoku Švajcarske.

Kako se navodi, Kadetten ima već 4 igrača koji pokrivaju tu poziciju te je mesto izgubio bivši srpski reprezentativac.

Nakon produžetka ugovora prošlog leta, Jonas Schopper je došao do izražaja gde se nametnuo treneru koji računa na njega.

Lukas Herburger je potvrdio svoje odbrambene kvalitete na Evropskom prvenstvu ove godine, a uz Filipa Novaka još jedan igrač kadetske reprezentacije Švajcarske pokazao se kao dobra budućnost te je trener najavio da će i na njega računati.

Budući da će ugovor Bojana Beljanskog koji igra već 3 uspešne sezone u ovom timu isteći u junu 2020. godine, Kadetten je odlučio da ne produži saradnju sa ovim tridesetčetvorogodišnjim pivotmenom. Time Kadetten gubi veoma važan “šraf” kako u odbrani tako i u napadu. Iz kluba su najavili da će se forsirati mlađi igrači.

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju Kadetten Schaffhausen želi da osvoji još jednu titulu i time obezbedi još jedno učešće u Ligi šampiona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen