Čet. jul 2nd, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Ana Radović – “Imam plan i treniram svakodnevno!”

2 min traje čitanje

Koronavirus je promenio život u Crnoj Gori, uticao je i na sport. Takmičenja su prekinuta, a sada i treninzi. Ekipe su na prinudnom odmoru, kao i Mornar 7. U trenutku kada je Druga liga rukometašica prekinuta, barska ekipa bila je na trećoj poziciji sa 10 pobeda i 2 poraza.

Ana Radović, mlada crnogorsku reprezentativka i najefikasnija igračica barske ekipe, koja svakodnevno trenira u Sutomoru bila je raspoložena za razgovor. U kontaktu je sa klubom, saigračicama, dobila je plan i program, koji je pojačala.

  • Treniram jako. Poslale su mi drugarice plan i program trenera Gabrijele Markoč iz reprezentacije. Pokušavam, koliko god mogu, da ispunim sve, iako je mnogo teško trenirati u ovakoj situaciji. Ali, pokušavam što više da radim, vodim računa o sebi i o najbližima. Ne izlazim iz kuće – ispričala je mlada rukometašica.

Improvizuje, snalazi se…

  • Sve sam sama napravila od spravica.

Teško je kad si sam u treningu.

  • A kome nije. Lično, nisam navikla bez jakog treninga. Otkad sam u rukometu svaki dan treniram. Nadam se da će se situacija smiriti i daćemo početi zajedno da treniramo.

Kaže Ana da su i njene klupske koleginice dobile plan rada.

  • Svaka od nas ima plan i program, radimo, svakodnevno. Ali, druga je priča kada sami radimo. Potrebna je jaka psiha za jak trening. Umoriš se i staneš, što u drugim okolnostima ne bi radio.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen