Novi Beograd organizovao ceremoniju za članove i roditelje: Hrana poslata na Senjak za nezbrinutu decu!

0
83

RK Novi Beograd je organizovao završnu ceremoniju gde su se deca i roditelji družili, igrali rukometa i podeljene su nagrade za pojedince iz svake generacije, proglašen je najuspešniji trener i zahvalili smo se prijateljima kluba.

Roditelji su doneli veliku količinu hrane, grickalica i pića pa smo veći deo odneli u dom za nezbrinutu decu Drinka Pavlović na Senjaku.

Druženje su otvorili kadeti i tako na svakih 15 minuta generacije su se smenjivale i svi su se igrali rukometa od seniora do Mini rukometaša. Nakon igre usledila je dodela zahvalnica i nagrada. Iz svake ekipe nagrađeni su najredovniji, najnapredniji i kao izbor trenera, igrači i igračice. Svi Mini rukometaši su dobili zlatne medalje za učestvovanje u Mini ligi Novog Beograda. Najuspešniji trener je Ivan Mijatović a posebne zahvalnice su dobili Miloš Čučković koji svoju karijeru nastavlja u Švajcarskoj a za pomoć klubu u afirmaciji zahvalnice su dobili Aleksandar Božović, Rakita Bojan, Opačić Dušan, Cvetković Borislav, Vukša Marjan i Denić Kosta.

Po mnogima jako uspešna sezona je sada već iza nas i sve je isplanirano i spremno za narednu sezonu gde su već postavljeni zadaci i ciljevi kluba. U stručnom kadru dovedena su pojačanja i ima dosta novina koje očekuju ljubitelje rukometa od naredne sezone.

U julu NBGD nastavlja sa radom, obezbeđeni su besplatni treninzi u Pinkiju i u Trening centru TOP GYM-u za igrače i igračice koji žele da rade, a već 1. avgusta kreću kako kaže njihov slogan, u nove pobede!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име