Dragan Adžić: “Predvodiću tim sa zadovoljstvom i posebnim motivom!”

0
35

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić rekao je da veruje da će njegov tim izboriti plasman na finalni turnir Lige šampiona, nakon što je saznao rivale u grupnoj fazi.

Budućnost će igrati u grupi C sa rumunskom Valčeom, nemačkim Bitighajmom i francuskim Brestom.

  • Sa Valčeom ćemo imati dva meča i trening u sklopu priprema. Ozbiljna ekipa, nije slučajno u prvom šeširu. Sa pojačanjima, biće vrlo zahtjevna i tražiće naš maksimum. Bitighajm je jedna od najboljih njemačkih ekipa, imamo iskustvo igranja sa njima, a i Brest će tražiti maksimalnu pažnju. Očekuje nas teška grupna faza, ali nama takvi mečevi trebaju, rekao je Adžić.

Tri ekipe idu u glavnu rundu, a tamo bi “plave” čekali timovi iz grupe D u kojoj su Đer, Krim, Savehof i pobednik kvalifikacija.

  • Ovaj način igranja LŠ od prvog kola zahtjeva borbu za osvajanje što više bodova i da se što više prenese u glavnu rundu, naglasio je Adžić.

Bez obzira na sastav grupa, cilj Budućnosti je borba za titulu.

  • Naš sastav je za respekt i predvodiću ga sa zadovoljstvom i posebnim motivom. Vjerujem u ovu generaciju Budućnosti, u dobre igre i u rast forme, da ćemo izboriti plasman na finalni turnir i biti konkurentni, kazao je Adžić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име