HandballHunter.com – specijalizovana platforma za promociju rukometaša i rukometašica

0
46

Na internetu se pojavio novi portal koji želi da Vam predstavi ekipa Rukometnog žurnala.

U pitanju je web platforma www.handballhunter.com koja je specijalizovana za promociju rukometaša i rukometašica.

Ekipa Handball Huntera krenula je svoju promociju preko instagrama gde su do sada zapraćeni preko 6000 puta što je za ovako malo vreme i te kako zanimljiva cifra.

Što se tiče portala, cilj je pomoći igračima i igračicama da pronađu željene angažmane. Treba napomenuti da je registracija potpuno besplatna što je oduševilo već registrovane posetioce kojih ima u velikom broju.

Handball Hunter je ideja koja je potekla od profesionalnih rukometaša i menadžera koji su svoju karijeru započeli u malim sredinama gde znaju da je teško biti primećen i prepoznati skriveni talenat koji možda baš vi imate.

  • Tu smo da vam pomognemo. Handball Hunter je nešto što smo svi dugo čekali – igrači, treneri, menadžeri, i to svi na istom mestu. Rukomet je igra koja se ne igra samo na terenu, već i izvan njega. Pobedite sa nama. – Poručuju iz Handball Huntera i dodaju:
  • HandballHunter.com zahteva od vas unos tačnih i pravovremenih podataka, jer je to vaša lična prezentacija, a na nama je da vas promovišemo onako kako najbolje umemo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име