Mađari spornim odlukama sudija “iščupali” bod protiv Orlića!

0
29

Juniorska reprezentacija Srbije je remizirala sa selekcijom Mađarske 29:29 (20:15) u drugoj utamici u Budimpešti.

Trener Rojević je pružio šansu svim igračima koji su juče imali manju minutažu, tako da u igru nisu ulazili Jandrić i Tomić, a Milenković, M. Milić i S. Milić su odradili tek nekoliko minuta. Reprezentacija Srbije je od samog početka bila u vođstvu, jednog trenutka imala i sedam golova prednosti, sve do poslednjeg minuta, odnosno do 15 sekundi pre kraja kada su zahvaljujući sudijskim greškama domaćini došli u posed lopte, a onda i izjednačili.

Trener Rojević je, vidno nervozan, posle utakmice izjavio da mu je rezultat bio u drugom planu, da je zadovoljan onim što su igrači prikazali u ovoj početnoj fazi priprema, ali i nezadovoljan što zbog ovakvog suđenja ekipa ne može da sprovede određene taktičke zamisli, jer se sve svodi na besomučno trčanje nakon nejasno oduzetih lopti.

U taboru juniorske selekcije izražen je optimizam, a svi se nadaju da će se u narednom pripremnom periodu složiti sve kockice, odnosno, da će ekipa u pravoj formi otići na Svetsko prvenstvo u Španiju.

Sledeće okupljanje je u Novom Sadu 10.06.2019. godine gde će ekipa ostati do 18. juna. Od 19. do 21. juna “Orliće” čeka novi turnir u Budimpešti, gde će pored domaćina učestvovati i selekcija Norveške.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име