Hummel i RSS produžili saradnju!

0
33

Danski brend Humel, kao zvanični sponzor opreme i RSS postigli su dogovor o produžetku uspešne saradnje u narednom ciklusu. Novi petogodišnji ugovor počinje da važi od jula 2019. godine.

Humel je zvanični partner Rukometnog saveza Srbije od 2001. godine, a uspešno partnerstvo će se nastaviti s početkom sezone 2019/2020.

Mazlam Džemailoski, v.d generalnog sekretara RSS:

  • Veoma smo ponosni na naše partnerstvo sa jednim od najvećih sportskih brendova na evropskom tržištu. Zajedno od 2001. godine, RSS je bio jedna od prvih velikih sportskih organizacija u regionu koja je prepoznao kvalitet brenda Humel. Nadamo se da će saradnja pomoći obema stranama da rastu i ostvaruju najviše moguće ciljeve.

Mihael Bliker Rasmusen, menadžer za međunarodna tržišta ispred kompanije Humel:

  • Sa produženjem sponzorskog ugovora Humela i RSS fokus našeg brenda na ovaj region postaje još veći. Povrh toga, jačamo naše prisustvo na međunarodnom nivou, kako u rukometu, tako i u drugim sportovima. DNK Humela je ukorenjen u timskom sportu, tako da je ova saradnja od velikog značaja za naš brend. Nastavak saradnje sa RSS je velika pobeda za nas u Humelu, s obzirom da znamo da je srpski rukomet rangiran na šestom mestu na listi IHF.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име