Anđela Janjušević: “Sve ide svojim tokom”

0
54

Prošireni sastav kandidatkinja za seniorsku reprezentaciju vredno je radio tokom cele nedelje u Košutnjaku, a sve u sklopu priprema za nastupajuće utakmice sa Poljskom u okviru baraža za Svetsko prvenstvo 2019 koje će se narednog decembra održati u Japanu. Jedna od najiskusnijih u tom sastavu je i desni bek mađarskog Šiofoka, Anđela Janjušević, koja je ove godine sa svojim klubom došla do pehara EHF Kupa.

  • S obzirom na to da smo malo lošije počele u domaćoj ligi, fokusirale smo se na EHF Kup. Gradile smo igru i odnose u timu iz utakmice u utakmicu. Uspele smo da dođemo do finala, a posle remija u Esbjergu i dođemo do trofeja pred domaćom publikom. Niko se nije nadao da možemo do kraja. Ovo je veliki uspeh za klub. Zdrava sam što je najbitnije, dobijala sam priliku da igram. Mogu biti zadovoljna sezonom – kaže Anđela i komentariše rad u reprezentativnoj sredini sa igračicama pred kojima je budućnost:
  • Tu su mlade devojke, dobro je što smo krenuli ovako, da svako oseti rad u reprezentativnom okruženju. Ostatak devojaka se okuplja u nedelju. Sve ide svojim tokom. Sve devojke koje su pozvane u svojim klubovima igraju i nalaze se meu nosiocima igre. Igram sa Poljakinjom u timu, i koliko mogu da čujem ni one neće biti kompletne. Imamo svoju šansu, ne obaziremo se na njih. Fokus je na što boljoj pripremi, jedino nas to može dovesti do Svetskog prvenstva.

Prva utakmica sa Poljskom zakazana je za 31. maj u 20.15 časova u “Kristalnoj dvorani” u Zrenjaninu.

Reprezentativke se okupljaju na početku druge faze priprema u nedelju od 18.30 časova u hotelu “IN” u Beogradu odakle će otići u Zrenjanin.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име