RK Beograd proslavio titulu šampiona PRLŽ “Centar” u sezoni 2018/2019

0
34

Igračice, stručni štab, uprava kluba i roditelji veselo su proslavili šampionsku titulu ženske seniorske selekcije kluba. Uz muziku, igru, pesmu i vatromet devojčice RK Beograda konačno su mogle da se opuste od naporne sezone (većina igračica igra i u ligi mlađih kategorija) i uživaju u svom velikom uspehu.

Klub koji po finansijskom budžetu i iskustvu daleko zaostaje za konkurencijom je na sportskom polju za koplje iznad njih.

U proteklom šampionatu pobeđeni su svi rivali, a samo je Metalac iz Valjeva u jesenjoj sezoni uspeo da nanese jedini poraz Beogrđankama. Ekipu uglavnom sastavljenu od igračica 2002. godiste i mlađe (samo su 4 igračice starije) očekuje za tri nedelje državno prvenstvo U16 u Šapcu, gde će igračice predvođene Milicom Pap, Marijom Ilić, Ivom Đuran, Andreom Savić, Daliborkom Mitrović (sve igračice su na spisku selekcije Beograda U16) kao i trenerima Željkom Jankovićem, urom Nađem i Brankom Cvijetićem pokušati da uz šampionsku titulu u seniorskoj konkurenciji ponesu i titulu državnog šampiona za devojke do 16 godina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име