Nexe čeka novi izazov!

0
63

Nakon odigrane utakmice u polufinalu KUP-a Hrvatske u kom su Gromovi dali sve od sebe kako bi pobedili te otišli u finale, pred njima je nova utakmica u ”Ligi za prvaka” Hrvatske.

Naime, u goste, a u sklopu 9. kola Lige u Našice dolazi RK Dubrava.

Početkom meseca aprila s rukometašima Dubrave su u 4. kolu igrali u Zagrebu i tamo su rezultatom 31:37 za Nexe kući doneli vrlo važne bodove. U međuvremenu odigrano je nekoliko kola i to s Umagom, Spačvom, Zagrebomi Porečom. Od te četiri utakmice u čak 3 su pobedili, a samim tim i osigurali miran nastavak sezone te potvrdili vrh tabele.

U nedelju igraju Gromovi u Našicama s Dubravom i ukoliko pobede i u toj utakmici, u šta ne sumnjaju, ostaje im još samo jedno kolo, s PPD Zagrebom. Svi su većinom već usmereni u tom smeru, jer se naravno radi o dugogodišnjem derbiju.

Želja RK Nexe ja da se i u ovoj utakmici koja će se igrati u nedelju 26. maja s početkom u 19:00 u dvorani kralja Tomislava u Našicama okupi što veći broj navijača kako bi svoj omiljeni klub doveli do još jedne pobede i kako bi svi još jednom uživali u lepom rukometu kakav RK Nexe zna da priredi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име