SC Voždovac 2012 završio na 5. mestu Druge lige “Centar”

0
82

Drugi tim ekipe Voždovca završio je na petom mestu u sklopu Druge Lige Centar. Ovo sezonu voždovački momci odigrali su na jako viskom nivou, ali su u daleko težoj grupi Beograd završili na trećem mestu. Može se reći da su sezonu obeležile dve utakmice sa Ubom, na kojim je bilo oko 1500 ljudi.

Ekipa se borila i imala sjajnih momenata. Svoju šansu dobili su i još mlađi rukometaši.

Najzapaženiju rolu od mlađih imali su Jovan Ranković, Zunić Igor, Damjan Stevović i Lazar Spasić, a u drugom delu probudio se i Milan Dijamatović, koji je u poslednje četiri utakmice postigao dvadeset i pet pogodaka.

Šansu u ligi dobio je još jedan dobar deo igrača rođenih 2001,2002 i 2003. godine kao i najmlađi debitant Ilija Basta.

Najbolji strelac ekipe je Lazar Ristić, koji je postigao 5 golova više od Nikole Zečevića. Ipak treba istaći da su golmani bili najbolji pojedinci ove sezone i da su najviše doprineli borbi druge ekipe Voždovca.

Nemanja Vuković imao je zadatak da ove momke razigra i pomogne im kao najiskusniji član ekipe (sa 19 godina).

Na kraju treba istaći četvorku koja je pokretač ove ekipe i na terenu i van njega. Mijailović, Vulević, Petrović i Nikolić bili su nezamenjivi deo ovo sesone. Mihailo Vulević koji je ekipi i doneo zlatnu medalju u prošlogodišnjm finalu razvojne lige, još jednom je u odlučujućim utakmicama sa Ubom uz “Zeku”, “Rileta” i golmane bio glavni akter.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име