Lovćen novi-stari prvak Crne Gore!

0
93

Prestonica Cetinje namerava finansijski da podrži Rukometni klub „Lovćen“ kako bi ostvario cilj da se ponovo takmiči u SEHA ligi, saopštio je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan u toku susreta sa igračima, predstavnicima uprave i stručnog štaba jednog od najtrofejnijih crnogorskih rukometnih klubova.

Gradonačelnik je susret sa predstavnicima RK „Lovćen“ upriličio povodom osvajanja druge uzastopne titule nacionalnog prvaka i devete u klupskoj istoriji.

  • Vaši klupski uspjesi i sjajne igre najbolje govore o vama. Ne moram vam govoriti o tome koliko je Cetinje ponosno na vas, a posebno na činjenicu da bez obzira na sve probleme sa kojima se suočavate, vi i dalje istrajavate u očuvanju cetinjske škole rukometa. Primjer ste i kako se pametno razvija sportski duh, zajedništvo, empatičnost za suigrače, ali i borbenost, odmjerenost i privrženost. Podržavamo vašu namjeru da aplicirate za takmičenje u SEHA ligi i učinićemo sve da vas u tome pomognemo finansijski iz sopstvenih izvora i uz pomoć prijatelja Prijestonice Cetinje, jer se radi o ozbiljnom finansijskom izdatku, naveo je Kašćelan.

Predsednik RK „Lovćen“ Vido Đakonović kazao je da je u protekle dve godine urađen ozbiljan i značajan posao, pre svega na planu organizacione i finansijske stabilnosti kluba, a koji je uz ozbiljan rad i trud uprave, stručnog štaba i igrača, praćen i odličnim rezultatima u svim uzrasnim kategorijama na nacionalnom nivou.

  • Upravo iz tih razloga osjećamo da je pravi momenat da Lovćen pokuša da se vrati u najozbiljnije regionalno takmičenje – SEHA ligu, pa su u tom pravcu u posljednjih pola godine preduzimane kontinuirane aktivnosti. Nadam se da ćemo upravo uz pomoć Prijestonice Cetinje, kao osnivača i prirodnog partnera, uspjeti u našoj namjeri povratka kluba na međunarodnu scenu, rekao je on.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име