Benjamin Čičkušić ostaje u Vogošći!

0
63

Rukometni klub „Vogošća PH“ nakon produžene saradnje sa trenerom Bojanom Unčaninom, ugovor na dve godine produžili su i sa igračem Benjaminom Čičkušićem.

Vogošća nastavlja da gradi jednu pozitivnu priču i za narednu sezonu.

  • Drago mi je da smo našli zajedničku riječ i na obostrano zadovoljstvo produžili saradnju. Ali ne bih o tome mnogo da razmišljam, to je već iza nas. Ono što nas čeka u dvomeču sa Izviđačem je mnogo bitnije od ugovora. Što je veoma bitno i ono pozitivno je da smo se psihički digli, svijesni da krećemo od nule, da se svako može pobjediti, ali da se može i izgubiti, tako da ulazimo spremno i fizički i psihički u ovaj PLAY OFF. Protivnika znamo, uostalom kao i oni nas, te će biti stvar momenta, volje, želje i sportske sreće. Na nama je da ispunimo ono što trener Unčanin traži od nas i mislim da rezultat ne bi trebao izostati. Sumnjam da će bilo koja ekipa u prvom susretu moći da kaže da je sigurna u prolaz. Respekt Izviđaču na svemu što godinama rade, ali isto tako vjerujem da možemo ako Bog da proći i „osvetiti“ se za ispadanje u polufinalu Kup-a BiH. – Rekao je iskusni bek Vogošće Benjamin Čičkušić.

I na kraju je dodao:

  • Za sve ovo su potrebni i navijači od kojih očekujem do sada najveću posjetu i najjače navijanje, jer samo zajedno možemo da ostvarimo svoje ciljeve.

Utakmica ¼ finala play off-a Premijer lige BiH u kojoj se sastaju Vogošća i Izviđač, na rasporedu je u subotu 18.05.2019. sa početkom u 18,00 sati u dvorani „Amel Bečković“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име