Jagodinke podelile bodove sa ekipom Naise!

0
95

Rukometašice Jagodine može reći da su se malo “opustile“ nakon osvajanja druge uzastopne titule šampiona Srbije i ponovo ubeležile nerešen ishod.

U sportskoj hali „JASSA“  u Jagodini, dočekana je ekipa Naise koja je pokazala da može da se nosi sa svim izazovima ove sezone i da je 3. mesto pomalo nezasluženo jer su pokazale da mogu mnogo bolje.

Krenule su Jagodinke ofanzivno i već u 10. minutu su povele 8:4 gde su se pomalo zaradovali domaći navijači kojih je bilo oko 200 na tribinama. Nakon 10 minuta igre Naisa je došla do izjednačenja nakon prevelikog opuštanja domaćina da bi se na poluvreme otišlo poravnatim rezultatom 13:13.

Tokom celog drugog dela gošće su vodile od 1 do 3 razlike da bi se pri kraju šampionke razbudile i nakon isključenja trenera gostiju Svetislava Jovanovića koji je sa pravom negodovao odluke naših internacionalki Antić Jakovljević, Jagodina dolazi do izjednačenja. U 58. minutu ponovo pometnju stvara Katarina Radović da bi konačni rezultat 27:27 postavila projektilom Anđela Nišavić. Treba čestitati ekipi Naise na ovakvoj borbenosti. Iako je ova utakmica bila bez rezultatskog značaja, vrhunski stručnjaci Dragan Markov i Svetislav Jovanović nisu dozvolili da se devojke opuste već da odigraju onako kako znaju.

Najefikasnije na utakmici sa po 8 golova bile su standardno dobre Ivana Mitrović (Jagodina) i Katarina Radović (Naisa). Za igračicu utakmice proglašena je igračica iz ekipe Naise Katarina Tanasković.

Treba napomenuti da su sve ekipe u ovom kolu podelile bodove.

Medicinar – Bekament Bukovička Banja 31:31 (15:16)

Jagodina – Naisa 27:27 (13:13)

Mladost NP – Zaječar 1949 21:21 (12:10)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име