Vladimir Cupara nerešiva enigma za PSŽ! Vive Kielce slavio sa +10!

0
37

Rukometaši PGE Vive Kielce-a napravili su veliko iznenađenje i slavili protiv favorizovane ekipe PSG-a. U hali Legionów u Kielceu niko nije očekivao ovakav rasplet.

Utakmicu je otvorio Genshajmer sjajnim pogotcima da bi Luka Cindrić poravnao rezultat na 3:3. Prvo vođstvo na utakmici domaćin je stekao preko Janca koji se upisivao 4 puta u listu strelaca. Krenuli su domaći rukometaši vrlo ofanzivno i napravili nešto osetniju razliku protiv najskuplje ekipe. Rezultat 16:11 na poluvremenu nagovestio je da domaćin može da napravi iznenađenje i u Pariz ode nešto rasterećenije.

U drugom delu poluvremena gol razlika je samo rasla da bi Karalek u 49. minutu „napravio“ +7 što je izazvalo erupciju oduševljenja u Poljskoj. Ekipa PSG-a tražila je načine da sa što manjom razlikom dočeka Poljsku ekipu u Parizu ali na kraju rezultat glasi 34:24, za, ovoga puta, bolji tim.

Najefikasniji na utakmici sa 11 golova bio je igrač PSG-a Uve Genshajmer. U domaćoj ekipi po 6 golova su upisali Kuleš i Karalek a kod Parižana pored Genshajmera, Nedim Remili je pucao 6 puta dok je Mikel Hansen ovoga puta ubeležio 5 pogodaka.

Najveći trag na utakmici ostavio je reprezentativac Srbije i golman Poljske ekipe Vladimir Cupara koji je bio nerešiva enigma za Parišku ekipu!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име