Vuja dao ostavku posle poraza od Vojvodine!

0
56

Posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu, Veselin Vujović podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba Rukometnog kluba Železničar.

  • Ja sam igračima i najavio da ću, u slučaju poraza, podneti ostavku. Sinoć sam im se zahvalio na saradnji. Stojim iza toga i nakon prospavane noći i pokušaja ljudi iz kluba da me ubede da to bude drugačije. Mislim da je ovo i moralan čin posle dva poraza, a i posle jedne duge, teške sezone, koja je od početka do danas sve, samo ne jedna dobra sezona za klub i mene. Veliki teret sam nosio na svojim plećima. Ne mislim da je iko imao lošu nameru, nikome ništa ne zameram, ali sam radio u nenormalnim uslovima, sa čestim finansijskim problemima, i ne mogu više. Zahvalio bih se igračima, ljudima u klubu, gradonačelniku, većniku za sport. Splet okolnosti je doveo do toga da nismo mogli ispuniti planove koje smo imali – rekao je Vujović na vanrednoj konferenciji za medije.

U ime kluba, novinarima se obratio sportski direktor Slobodan Milosavljević:

  • Veselinu Vujoviću želimo najveću moguću sreću sa reprezentacijom Slovenije i sa nekim drugim klubom u nekim drugim okolnostima. Kao čovek koji je 35 godina u ovom klubu, mogu da kažem da ćemo učiniti sve da pronađemo najbolje moguće trenersko rešenje i da, od prve naredne utakmice sa Partizanom 1. maja, pa do kraja lige, stignemo do najboljeg mogućeg rezultata. Imali smo u svojoj istoriji mnoge teške trenutke, prevazići ćemo i ovu situaciju – rekao je popularni Cobi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име