Rukometaši Uba slavili u Lazarevcu!

0
298

Otišli su ubski  “Medvedi” na gostovanje u Lazarevac u odličnoj atmosferi nakon pobede u derbiju protiv Voždovca. Ipak čini se da su dva boda bila već upisana u glavama igrača tako da je prvo poluvreme prošlo sa dosta oscilacija u igri. Otvorili su gosti odlično utakmicu, poveli sa 3:1, 4:2 ali su potom promašeni čisti ziceri iz nekoliko napada i domaćin se vratio u igru do kraja poluvremena, čak i ozbiljno zapretio. U drugom poluvremenu za 11 minuta odgovorne igre Ubljani dolaze do nedostižne prednosti, pre svega izuzetnom odbranom, što je definitivno prelomilo meč.

Trener Dejan Lukić odmah posle utakmice je rekao sledeće:

  • Nastavili smo u istom ritmu i vezali 3. pobedu za redom, što je u našem slučaju najbitnije. Mislim da smo i u prvom poluvremenu mogli da se odvojimo, i ranije rešimo ceo tok meča, ali loš izbor šuteva iz zicera vratio je ekipu ORK Lazarevca u igru. Drugo poluvreme – sam početak jako kvalitetan, ispoštovan dogovor, jaka odbrana i realizacija iz kontri  donela je prevaga i odvajanje na  6, 7 razlike. Kasnije su svi dobili šansu i iskoristili je na pravi način dobrom igrom u oba pravca.
  • Čestitam još jednom momcima. Sada je ostalo da se ozbiljno spremimo za naredno kolo protiv ORK Bariča i napravimo još jedan korak ka zacrtanom cilju. Iskoristio bih priliku da pozovem naše verne  navijače da nas podrže kao u prethodnoj utakmici na Ubu protiv Voždovca.

Utakmica protiv ORK Bariča će se igrati najverovatnije u nedelju 21.04. od 19 časova.

Inače kapiten ekipe Nedeljko Stokić bio je uz ekipu na tribinama, nakon što mu je konstatovano naprsnuće rebra koju je zaradio na meču u Koviljači. Sa tom povredom popularni Boske je izdržao i protiv Voždovca koliko je mogao, ne želeći da propusti derbi. Dve nedelje pauze slede za kapitena koji nije mogao da ne bodri momke i na ovom meču.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here