Najava 16. kola Prve rukometne lige “Istok” – Žene

0
294

Vranje – Hajduk Veljko

Rukometašice Hajduk Veljka iz Negotina otputovaće na jug Srbije gde će odmeriti snage sa ekipom Vranja koja igra znatno slabije nego u prvom delu sezone. Rukometašice iz Negotina žele da vrate bodove nazad. Došla su pojačanja a rezultat iz prvog dela 27:19 za Vranje uliva dodatno samopouzdanje gostima da napadnu nova 2 boda i napadnu sredinu tabele. Utakmicu će suditi Barbulović – Veljković a delegat će biti Stojilković.

Anđela Stanimirović (Hajduk Veljko)

  • Ekipa iz Vranja je jako dobra ekipa, tako da očekujemo kvalitetnu utakmicu. Mi smo u jesenjem delu izgubile od te ekipe, ali smo sada spremnije i pojačane sa dve nove igračice. Iako ipak ne idemo u punom sastavu, idemo na fer i korektnu igru i daćemo sve od sebe da se vratimo kući sa nova dva boda.

Vlasotince – Naisa 2

Drugi tim Naise otputovaće u Vlasotince gde će odigrati utakmicu sa istoimenom ekipom koja ima svega 4 boda (pobeda protiv Dubočice i Bora). Može se reći da su Nišlijke blagi favoriti na ovoj utakmici koja se igra u SC Vlasina. U prvom delu prvenstva Vlasotinčanke su se vratile kući sa -7 gde će želeti da ovoga puta dođu do bodova.

Magdalena Petković (Naisa 2)

  • Predstoji nam utakmica potiv ekipe Vlasotinca, pobedile smo na domaćem terenu, to je jedna od lakših utakmica, protivnika ne smemo potceniti bez obzira što je to jedna od lakših utakmica. Mislim da ako ponovimo zadnjih deset minuta utakmice protiv ekipe Vranja našom brzinom, borbenošću i timskoj igri možemo doći do pobede.

Žitorađa – Đerdap

Utakmica koja bi obezbedila Đerdapu veliko prvo mesto odigraće se u Žitorađi u nedelju od 20:00 časova. Veliki su ulozi na ovoj utakmici. Ako bi Đerdap izgubio znatno bi zakomplikovao stvari sebi i ulazak u viši rang bi bio pod znakom pitanja. Rukometašice Radan su posle pobede nad Žitorađom “isplivale” na prvo mesto PRL “Istok” te se sada očekuje da Žitorađanke odigraju na sve ili ništa. Utakmicu će suditi Vasilijić – Zdravković sa Super B lige a kontrolor će biti Stojanović.

Bor RTB 2 – Rtanj

RukometašiceRtnja otputovaće na lokalni derbi gde će koplja ukrstiti sa devetoplasiranom ekipom Bor RTB 2 koji ima 9 bodova. U prvom delu prvenstva Boljevčanke su na svom terenu “lagano” slavile rezultatom 36:19 gde se očekuje da ponovo ponove sličnu partiju. Sudijski par na utakmici biće Stojiljković – Milenković a delegat će biti Jovanović.

Helena Vojnić (Rtanj)

  • Očekujem da kao i uvek damo sve od sebe i da ne potcenjujemo protivnika, da zajedničkim radom na terenu pobedimo.

Dubočica – Radnički

Rukometašice Radničkog će posle lošeg otvaranja drugog dela prvenstva (nijedna pobeda) pokušati da uzmu prve bodove u Leskovcu protiv Dubočice koja važi za veoma mladu ekipu i trenutnog autsajdera. U prvom delu prvenstva U Svilajncu rezultat je bio 32:17. Utakmicu će voditi sudijski par Golubović – Janković a delegat će biti Petrović.

Andrijana Stašić (Radnički)

  • Prva četiri kola smo bili domaćini veoma teških utakmica, protiv starijih i iskusnijih ekipa. Naredno kolo gostujemo poslednjoj ekipi na tabeli, koja nema zabeleženu nijednu pobedu. Nadamo se dobroj igri i želimo dva boda u gostima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here