Slavko Goluža debituje protiv Vesprema!

0
242
epa04584495 Coach of Croatia Slavko Goluza during the post match conference after the Qatar 2015 24th Men's Handball World Championship Round of 16 match between Croatia and Brazil at the Ali Bin Hamad Al Attiya Arena in Al Sadd, Doha, Qatar 25 January 2015. Qatar 2015 via epa/Ali Haider Editorial Use Only/No Commercial Sales

Rukometaši PPD Zagreba danas (18:45h) u mađarskom Vespremu igraju utakmicu sedmog kola Grupe A Machineseeker EHF Lige šampiona protiv Telekom Vesprema. Biće to prva utakmica na klupi Zagreba za novog trenera Slavka Golužu kom je ovo treći mandat na klupi hrvatskih prvaka. Utakmica će za trenera Golužu sigurno imati veći značaj utoliko što je u igračkim danima ostavio trag kako u Zagrebu tako i u Vespremu.

Nakon poraza protiv Dinama iz Bukurešta pre 20 dana u zadnjoj utakmici Machineseeker EHF Lige šampiona, Zagrebaši su nanizali tri sigurne pobede u domaćem prvenstvu te je atmosfera u svlačionici pred put u Mađarsku dobra.

“Lavovi” su se na zadnja dva finalna turnira SEHA Gazprom lige susretali s mađarskim rukometnim divom. Na početku prošle sezone Mađari su slavili nakon boljeg izvođenja sedmeraca dok su na početku ove sezone, u devetom mesecu u Zadru, slavili 32:30.

Novi okršaj protiv Telekom Vesprema najavili su trener Slavko Goluža i kapiten Jakov Gojun.

Slavko Goluža, trener PPD Zagreba:

  • Iz treninga u trening pokušavamo implementirati neke nove stvari. Vremena nema puno međutim to svakako nije izgovor. Što se Veszprema tiče – znamo protiv kakve momčadi igramo i u kojoj atmosferi ćemo nastupati tako da je važno da se koncentriramo na sebe i svoj nastup. U svakom slučaju ne idemo u Mađarsku predati se nego dati sve najbolje od sebe. Što se zdravstvenog kartona tiče, imamo ozlijeđenih međutim povrede su sastavni dio svakog sporta i na nama je da se prilagodimo na situaciju i ostvarimo najbolji mogući rezultat.

Jakov Gojun, igrač PPD Zagreba:

  • Raspoloženje u momčadi je dobro, novog trenera mi stariji igrači znamo, mlađi možda nešto manje i sigurno će trebati vremena da se uigramo i implementiramo nove ideje. Igramo protiv Veszprema – sjajna momčad međutim idemo tamo odigrati najbolju moguću utakmicu i nadamo se eventualnom slabijem danu Mađara koji bi nam otvorio mogućnost za pozitivan rezultat.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here