Okršaj neporaženih – Zenit gostuje Meškov Brestu!

0
181

Prvi meč trećeg kola Istočne divizije SEHA – Gasprom lige igra se u najzapadnijem gradu – Brestu. Treneri timova Dmitrij Tihon (Meškov Brest) i Dmitrij Torgovanov (Zenit) podelili su svoja očekivanja uoči predstojećeg meča.

Utakmica će se odigrati 12. novembra u USK „Viktorija“ počeće u 14:30 časova.

Obe ekipe su neporažene u prva dva kola i zauzimaju prva dva mesta u Grupi B.

Dmitri Torgovanov:

  • Pred timom Sankt Peterburga je težak meč protiv lidera grupe. Igraćemo jako i daćemo sve od sebe. Mogu da kažem da ovo nije baš pravi pristup. Imamo dosta povreda, ova utakmica još neće pokazati naše konačne šanse. Ponavljam još jednom, sada stvaramo novi tim. Pre svega, želim da istaknem da posle prethodne sezone imamo dva dobra golmana – Andreja Djačenka i Vitalija Šimanskog, a golman je, kao što znate, pola ekipe. Uopšte nije vredno pažnje. Meškov Brest je tim, ako ne najjači, onda jedan od onih jačih u SEHA – Gasprom ligi. Naravno, ako uzmemo u obzir činjenicu da igramo u gostima, onda će nam u svakom slučaju biti jako teško. Ako govorimo o našem stručnom štabu, onda nema potrebe da se žalimo na neinformisanost, gledali smo dosta utakmica, pošto nema problema sa brojem snimaka utakmica Bresta na internetu, osim toga , postoje i drugi izvori. Za igrače su, po tradiciji, napravljeni selektivni klipovi. Nepotrebno je momcima prikazivati čitave utakmice, ali je na osnovu pojedinačnih karakterističnih situacija pogodnije preneti igračima konkretne zadatke za utakmicu.

Dmitrij Tihon:

  • Kao što je planirano. Radimo po planu. Produktivno i bez povreda. Zenit je sjajan tim. Tamo ima dosta iskusnih rukometaša. Takođe ga vodi veoma dobar trener koji gradi dobar model igre. Moram da napomenem da je Zenit jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog takmičenja. Ipak, dosta se i mi pitamo. Imamo sjajnu ekipu.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име