Priboj nakon triler završnice porazio Kuršumliju!

0
1243

Sjajnu utakmicu u okviru 2. kola Super B lige „Istok – Zapad“ imali smo priliku da pratimo iz Priboja gde su koplja ukrstile ekipe Priboja i Kuršumlije. Priboj je nakon početnog poraza upisao 2 boda protiv Kuršumlije tako što je slavio posle preokreta 25:24 (11:16).

Haris Strujić sigurno može da bude nezadovoljan prvim delom igre. Pribojcima jednostavno ništa nije išlo od ruke što pametno koriste Kuršumličani. Nakon početnih 2:0 ubrzo se situacija menja i na semaforu stoji 2:4 a potom i 5:10. Iako je već tražio tajm – aut trener domaćih, to nije urodilo plodom. Gosti su nastavili da rešetaju gol Španjevića i na odmor odlaze sa 11:16.

Kuršumlija je držala prednost do 47. minuta a potom je ponestalo snage. Posle 20:20 igra se gol za gol i čeka se ko će prvi da napravi grešku. Pametno su domaći čekali i sa 23:24 dolaze do 25:24 preko Arsića i Milinkovića te oko 100 gledalaca u hali daje gromoglasan aplauz za domaću ekipu.

Kod gostiju najefikasniji je bio Nemanja Milutinović sa 9 golova dok je domaći sastav imao raspoloženog Milana Arsića koji je postigao 10 golova i zaslužio MVP titulu.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here