Dragomir Čačić – “Ne možemo da govorimo o ambicijama, finansijska situacija je vrlo teška!”

0
326

ORK Metalac očekuje početak nove sezone sa velikim brigama jer se klub nalazi u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji a pored toga, sa samo dva nedeljna termina za trening, nema ni reči o nekom ozbiljnijem radu.

Učenici trenera Dragomira Čačića počinju jednu od najtežih sezona u poslednje vreme. U prvom kolu Prve lige “Zapad”, Valjevci igraju kao domaćini protiv Župe 54 iz Aleksandrovca, zatim putuju u Kragujevac u goste Radničkom 2, u trećem kolu dočekuju Paraćin, potom gostuju Lokomotivi u Lapovu itd.

  • Najvažnije je da preživimo, jer je stanje vrlo teško. Počinjemo novu sezonu, a da li ćemo je završiti, veliko je pitanje tako da o nekim ambicijama nema ni govora. Raspolažemo sa igračkim kadrom koji se predstavio ljubiteljima rukometa na 10. Memorijalu Nikole Jevremović Gužve. Radili smo koliko je to uopšte bilo moguće sa dva nedeljna termina u Hali sportova. Glavni favoriti su Mladost iz Čačka i Lokomotiva iz Lapova. – izjavio je šef stručnog štaba ORK Metalca, Čačić.

Ove godine se na Zapadu, zajedno sa ORK Metalcem, takmiče se 12 klubova: druga ekipa Šamota 65 iz Aranđelovca, Zlatar iz Nove Varoši, Karađorđe iz Topole, Jagodina, Mačva iz Bogatića, Mladost iz Čačka, Župa 54 iz Aleksandrovca, SPD Radnički 2 iz Kragujevca, Paraćin, Lokomotiva iz Lapova i Sloga iz Kraljeva.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име