ŽORK Jagodina dominantna u Aranđelovcu!

0
183

Iako su mnogi najavljivali veliki derbi u Aranđelovcu, ŽORK Jagodina se potrudila da tako ne bude. Izabranice Dragana Markova su ubedljivo slavile protiv Bekament BB-a rezultatom 20:28 (9:14).

Kao što znamo, ekipa Saše Boškovića je doživela velike promene te će se ubuduće akcenat staviti na mlađe igračice dok je kod Jagodine totalno drugačija priča. Nakon izgubljene titule, rukometašice Jagodine imaju samo jedan cilj a to je vratiti trofej u Pomoravlje.

Što se tiče ove utakmice, domaćin se držao 15 minuta a zatim je sve krenulo nizbrdo. Posle rezultata 5:5 gošće pojačavaju ritam i serijom golova odlaze na 5:10. Iako je u međuvremenu Bošković tražio tajm – aut (16. minut) ni to nije pomoglo. Činilo se da će Jagodina malo spustiti ritam ali to se nije desilo. Na odmor se ide sa 9:14.

Gde su stale u prvom, nastavile su u drugom igračice Jagodine. Utakmica više nije imala tu draž jer je u 45. minutu već bilo jasno da bodovi odlaze u Jagodinu. Šarao je Bošković a zatim je to počeo da radi i Markov te je na kraju bilo 20:28.

Kod domaćina 4 gola je postigla Ana Tomković dok su na drugoj strani bile najefikasnije Ivana Mitrović i Dunja Radević (igračica utakmice) sa po 6 golova.

Što se tiče golmana Marija Simić je ubeležila 6 a Anja Cvetković 2 odbrane. Na drugoj strani Jelena Đurašinović je imala 12 a Petra Hlođik 1 odbranu.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име