Velko Markoski na meti Struge!

0
333

Bivši reprezentativac Makedonije Velko Markoski mogao bi u novoj sezoni da se vrati u matičnu Strugu.

Prema saznanjima 24Rakometa, pregovori su u završnoj fazi, pa bi transfer uskoro mogao da bude ozvaničen. Iskusni Markoski je poslednje tri sezone proveo u Metalurgu, odnosno Metalurgu RA, i mogao bi ponovo da zaigra za klub iz rodnog grada.

Markoski je kao junior došao u Vardar 2003. godine, gde je ostao do 2010. godine, a posle nastupa za „crveno-crne” prešao je na Autokomandu, i sa Metalurgom igrao u Ligi šampiona.

Potom je usledila polusezona u Zomimak Strumici, odnosno Rabotničkom, pre nego što je započeo međunarodnu epizodu u karijeri. Posle dve sezone branio je boje hrvatskog Zagreba i rumunske Konstance. 2019. se vratio u Metalurg.

Stružani su se do sada dogovorili sa srednjim bekom Petrom Bugarinovićem i pivotom Bogdanom Đurovićem. Ekipu su napustili Pece Đorđeski, Žarko Barjaktarević, Slave Jankovski, Vladan Kastratović i Vasilije Pečurica.

Ukoliko transfer Markoskog bude realizovan, Struga će dobiti veliki zamajac u borbi za što bolji plasman u Superligi. Stružani su u grupi A zajedno sa Vardarom, Vardarom iz Negotina, Kumanovom, Butelom, Ohridom, Prilepom i Alkaloidom.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here