Đorče Petrov i Milica Nikolić produžili saradnju!

0
168

Šampion Makedonije Đorče Petrov počeo je sa formiranjem tima za novu sezonu, kao i sa produženjem ugovora sa rukometašicama, koje su u protekloj sezoni opravdale poverenje i ispunili očekivanja kluba.

Đorče Petrov je odlučio da nastavi saradnju sa levim bekom Milicom Nikolić, koja je u timu Sime Simovskog došla u prolećnom delu protekle sezone i bila jedna od najzaslužnijih za osvajanje šampionata u domaćem šampionatu.

Levi bek dolazi iz škole Metalurga i prošao je sve omladinske kategorije ekipe sa Autokomande. U karijeri je igrala i za ekipu Vardara. Nikolić je igrala za juniorsku selekciju Makedonije na reprezentativnom nivou, a nekoliko puta je bila i u seniorskom sastavu makedonske reprezentacije.

Tim Đorče Petrova će u novoj sezoni igrati u grupi B zajedno sa Metalurgom, Stružankom, Despinom, Ovče Pole SU, Astibom, Feniksom i Kuzman Vardarom. Najbolja četiri tima iz regularnog dela sezone obezbediće plasman u plej-of fazu.

Rukometašice Đorče Petrova učestvovaće ne samo na domaćoj sceni već i u Evropi, odnosno u Evropskom kupu. Protivnik makedonskog šampiona u 2. kolu Evropskog kupa je Ka Por sa Islanda.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име