Obilić započeo pripreme!

0
580

Treći beogradski član ARKUS lige Obilić, krenuo je sa pripremama za novu sezonu gde ih očekuje neizvesna borba sa grupom klubova koji će tražiti produženje sadašnjeg članstva u eliti. Trener Pavlović, u društvu ljudi sa kojima neposredno sarađuje, izvršio je prozivku igračkog sastava po tradiciji na početku sezone, u staroj bazi, na terenima Sportskog centra u Košutnjaku.

Bez prošlogodišnjih prvotimaca Žujovića, Ivoševića, Baćanovića, Cvijetića, na prvu prozivku odazvali su se uglavnom oni iz prethodne sezone na koje se ozbiljno računa kao i koji su kroz plej – aut, sa dosta uspeha, zasluženo izborili šestu sezonu Vitezova u ARKUS ligi.Predvođeni kapitenom Radovićem, iskusnima Sladićem i Mandićem prisutni su bili uglavnomi igrači iz prethodne sezone na koje se ozbiljno računa uz neke koji privode odmore kraju, kao i kadetskog reprezentativca Bukvića koji nastupa za Srbiju na EP u Crnoj Gori.

Pored nabrojanih tu je bila i grupa novih lica, potencijalnih članova kluba, sastavljena od prekaljenih i perspektivnih igrača, a svi oni će uvodni deo priprema svakodnevno sprovoditi na terenima u Košutnjaku, Adi Ciganliji kao i sali Slodes. Nakon toga trener Pavlović odrediće putnike za nastavak priprema na Zlatiboru gde će do 28. avgusta nastaviti sa brušenjem igre i forme za novu sezonu.U planu je da se do početka prvog dela sezone odigra i 6 do 8 kontrolnih utakmica kako bi se Vitezovi što bolje spremili za prve ozbiljne ispite koji ih očekuju već u uvodnim kolima kada gostuju u Leskovcu i Novom Sadu.

Nesumnjivo da će nova sezona obilovati sa puno dramatičnih i neizvesnih utakmica kako u borbi sa sam vrh, tako još više u borbi za opstanak gde Vitezovi, ponovo u renoviranom izdanju, očekuju da izbegnu plasman na poslednja četri mesta koja vode u niži rang.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име