Navijači Partizana kivni na dešavanja u klubu – “Pod hitno zaustaviti potop Partizana!”

2
1140

Rukometni Žurnal pomno prati sva zbivanja kako u našoj tako i u ligama širom Balkana i Evrope. Ovoga puta pišemo o Partizanu koji nije sezonu završio na način koji je želeo. Bilo je puno uspona i padova a nekima je i prekipelo te su izneli svoje stavove. Na našu adresu je stiglo pismo u potpisu “Partizan, grobari, TSC” te ga prenosimo u celosti:

  • RK Partizan deluje sablasno, ostavljen od svih, prepušten ljudima koji su ga doveli do najnižih grana u svojoj velikoj istoriji. Tamo nemaš koga da vidiš, da popiješ kafu. Vidi se propadanje na svim nivoima. Bojim se da nam sleduje sudbina Partizana iz Bjelovara i tako tih klubova kojih više nema, a predstavljali su nešto u našem rukometu. Klub danas ne funkcioniše ni na jednom nivou od prvog tima do škole rukometa. Nemamo ništa protiv Saše Blagojević, Željka Perkunića i Bobana Jeličića. Međutim, kada govorimo o RK Partizanu i o vođenju kluba, tu nema “dopada mi se – ne dopada mi se”, važno je samo da li je čovek sposoban da doprinese klubu ili nije, da li je Partizanovac ili ne. Ovi koji ga sada vode nisu ljudi sa vizijom, nažalost! Nemaju više organizacione sposobnosti i zato od njih navijači Partizana ne mogu očekivati da će popraviti teško stanje. Aktuelno rukovodstvo klub je dovelo do ivice propasti. Moramo svi Partizanovci da se okupimo oko jednog cilja, povratak RK Partizana na mesto gde je bio… da ponovo osvaja trofeje i igra Ligu šampiona. Da ponovo ima najbolju i najmasovniju školu rukometa čiji su nekadašnji igrači sada nosioci reprezentacije Srbije, ali moraju da se gledaju pre svega i svih isključivo interesi rukometnog kluba, a ne jednog ili grupe pojedinaca. Žao nam je što legende kojima je deo života bio i ostao RK Partizan na sve ovo ćute. Tek se poneko oglasi, zašto je to tako? Traže se krivci u državi, trenerima, sportskim radnicima, navijačima… A svi znaju do čega je i do koga je. Još malo ćutanja i bojimo se da će i RK Partizan nestati kao što sada nestaje škola rukometnog kluba. Navijači Partizana izdali su saopštenje u kojem traže vanrednu skupštinu kluba i promene. Slično misle i bivši asovi i veterani. Sada je važan RK Partizan, jer smo svedoci da ekipa tone. Navijači su dali svoj stav! Njihovo saopštenje treba da bude okidač za sve kojima je RK Partizan na srcu. Da se ujedinimo i stanemo uz klub. Sada, kada je najpotrebnije. Navijače treba podržati, kako od strane bivših igrača, tako i od legendi kluba. Vidimo svi da ovako više ne može i da klub sve više tone. Treba sazvati vanrednu skupštinu i probati da se nađu nova rešenja kako na nivou prvog tima tako i u mlađim kategorijama. Svi veliki klubovi funkcionišu tako, što čuvaju bivše igrače i legende (veterane).  Znamo kako je bilo ranije, kada je bio Ranković, Mandić pa i Marjanović vrvelo je od nekadašnjih igrača u Humskoj, u rukometnom klubu. Sad je to retkost. Većina bivših igrača RK Partizana ne dolaze na utakmice, a kamoli u klub zbog sadašnjeg rukovodstva. Nema i neće niko da ih pozove i okupi. Kao da su izgubili volju za RK Partizan i puštaju da se sve to do kraja uruši.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

2 COMMENTS

  1. Kojoj najgoroj situaciji ???? Pa malo zaboravljamo da 72. godine kafda su ispali iz prve lige , vratili su se tek 1989.. Cirka 17 godina drugoligas . Zar nije to najgore . ZIVEO PARTIZAN ZAUVEK !!!!!!!!!!!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here