Mihailo Domazet ponovo u Slaviji iz Istočnog Sarajeva!

0
239

Rukometni klub Slavija iz Istočnog Sarajeva počeo je sa pripremama za novu sezonu u kojoj Sokolove očekuje nastup prvo na završnici Kupa Republike Srpske, čiji je domaćin, te u Prvoj ligi Republike Srpske.

Jedan od igrača koji je obukao dres Sokolova ovog leta je i povratnik, za sada i najiskusniji prvotimac, Mihailo Domazet.

  • Slaviju sam napustio tačno prije dvije godine, kada je došlo do nekih problema u tadašnjoj upravi kluba i praktično se klub rasformirao. Ja sam želio da igram Premijer ligu i želio sam neko novo iskustvo za sebe u karijeri. Dobio sam poziv Bosne. Nisam pogriješio, proveo sam tamo dvije prelijepe godine. Igrali smo Premijer ligu, nažalost i ispali, ali sam stekao mnogo iskustva, igrao sa fenomenalnim igračima. Trebao sam se u Slaviju vratiti još prošle sezone na polusezoni, ali zbog nekih privatnih stvari sam odlučio da ostanem u Bosni još pola sezone. Odigrao sam proljeće u Bosni i evo sada se vratio u Slaviju, u svoj klub, rekao je Mihailo Domazet za SportDC.

Želi Domazet borbu na terenu, pa i ako se izgubi tada nije problem.

  • Ambicije su kod mene uvijek da budem u gornjem dijelu tabele. Niko ne voli gubiti. Mlada smo ekipa. Evo trenutno ja sam najstariji igrač u ekipi, a imam 27 godina, što dovoljno govori o tome. Ja sam još mlad, a ne oni. Volio bih da se posvetimo svi radu, da zajedno radimo. Čeka nas i ovaj Kup Republike Srpske, ne želim da se brukamo u našoj dvorani, pred našom publikom. Pozivam i ovom prilikom ljude, da dvorana bude ispunjena do posljednjeg mjesta. Treba nam jedan novi iskorak da bismo privukli publiku i da bi publika nastavila da dolazi. Nije sramota izgubiti od takvih ekipa, samo treba izaći na teren i poginuti za svaku loptu i da u borbi napustimo teren. 

Domazet je bio dio ekipe Slavije koja je poslednji put nastupila na završnici Kupa Republike Srpske, a tada su poraženi u finalu od Dervente.

  • Ta ekipa iz 2017. godine koja je igrala finale sa Derventom isto je bila mlada ekipa, ali ta ekipa je bila 4-5 godina na okupu i te sezone smo i ušli u Premijer ligu. Ta ekipa je prezrela bila za ulazak u Premijer ligu. Isto smo u žrijebu dobili Slogu iz Doboja, gdje smo na produžetku ostvarili pobjedu i napravili jednu od najvećih pobjeda u istoriji kluba, a onda u finalu smo izgubili od sjajne ekipe Dervente i jednog od najboljih trenera u Premijer ligi BiH.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име