Jagodina se revanširala ekipi Arif Knjaza 1957

0
39

Mladi rukometaši Jagodine su se pobedom nad ekipom Arifa 1957 iz Knjaževca probili do četvrte pozicije i dele je sa ekipom Rudara iz Majdanpeka s tim što Ćurani imaju utakmicu manje.

Predvođeni iskusnim igračem Ljubodragom Matićem koji je na ovom meču ubeležio dvanaest pogodaka, Jagodina je došla do rezultata 41-35 (22-13) gde mu je društvo pravilo levo krilo Jagodine Jovanović Miloš koji je ovog puta zabeležio 9 pogodaka. Na ovoj utakmici su takođe blistali levoruki Marković Stefan sa sedam sjajnih pogodaka, Gvozdenović Luka i Lepović Lazar koji su upisali tri manje. Što se tiče utakmice, otvorio je meč Lepović Lazar koji je u trećem minutu uputio sjajan šut i zatresao mrežu Knjaževčana dok je poluvreme zatvorio Jovanović Miloš golom iz kontre.

Jagodinci su na desetominutni odmor otišli vrlo raspoloženi ali u drugom poluvremenu od tridesetog pa sve do četrdesetog minuta osećao se nagli pad u ekipi Jagodine gde je u jednom trenutku razlika bila samo četiri razlike u četrdesetom minutu. Nakon tih desetak minuta loše igre Jagodinci se bude i odlaze na +6 gde i završavaju utakmicu.

Što se tiče kod gostujuće ekipe sjajnu partiju je pružio igrač sa brojem 17 Ćirković Nemanja koji je pogađao dvanaest puta. Za igrača utakmice proglašen je sedamnaestogodišnji golman Jagodine Gojković Petar koji je stvarao probleme igračima Arifa.

Sledeće kolo Jagodina gostuje ekipi Rudara iz Majdanpeka gde trener Savić Nenad očekuje pobedu svojih igrača koja Jagodinu može da osamostali na četvrtoj poziciji druge rukometne lige grupe istok dok ekipa Knjaza 1957 dočekuje vodeću ekipu Zaječara koja je još uvek bez poraza sa skorom 8-0-0.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име