Valerija Maslova na meti ĆSM Bukurešta!

0
381

Ekipa ĆSM Bukurešta iz Rumunije nastavlja da sklapa tim za narednu sezonu, u kojoj će napasti F4 Lige šampiona, jer je izvesno da će klub kroz vajld kard učestvovati u elitnom klupskom takmičenju.

Uprava bivšeg šampiona Evrope želi da dovede desnog beka ruske reprezentacije Valeriju Maslovu, prenosi rumunski portal „GSP“, koji navodi da bi plata Maslove u ĆSM Bukureštu bila oko 8.000 evra.

Za Maslovu je interesovanje pokazala i Glorija Bistrica, ali zbog toga što se ambiciozni klub nije plasirao na evropsku scenu, mlada rukometašica Rusije nije prihvatila njihovu ponudu.

Maslova je prošle sezone igrala za moskovski CSKA, nakon što je odlučila da napusti tim Budućnosti. Tokom 2019. godine stigla je u Crnu Goru iz Rostov Dona. Prošle sezone je postigla 47 golova u Ligi šampiona.

ĆSM Bukurešt je za narednu sezonu angažovao Evelinu Erikson iz Vajpers Kristiansanda, Mariju Sudakovu iz CSKA Moskve, reprezentativke Francuske, Gras Zaadi i Kalidijatu Niakate, koje će u ĆSM Bukurešt stići iz Meca, odnosno Brest Bretanja. Klub je u pregovorima sa još nekoliko velikih imena.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here