Železničar 1949 angažovao Lazara Barbateskovića i Milana Barbulovića!

0
717

Rukometni klub Železničar 1949 iz Niša je posle Vladimira Kovačevića angažovao još dva mlada i perspektivna igrača. U pitanju su Lazar Barbatesković i Milan Barbulović.

Lazar Barbatesković je juniorski reprezentativac Srbije, rodom je iz Kladova gde je i počeo da se bavi rukometom. Dolazi iz RK Jagodine sa kojom je igrao Super B ligu a postigao je 25 golova. Igra na poziciji desnog beka i desnog krila. Ugovor je potpisan na 3 godine.

Milan Barbulović je rodom iz Bora gde je dugo igrao za Borsko jezero a potom je igrao Super B ligu u Jagodini. Igra na srednjem beku i u Super B ligi je postigao 50 golova. Ugovor je takođe potpisan na 3 godine.

  • Puno toga se poklopilo u realizaciji ovog ugovora. Došao je trenutak za upis studija, opredelio sam se za Fakultet zaštite na radu u Nišu. U isto vreme stigao je poziv Železničara, a još je tu i rad sa trenerom Đorđem Teodorovićem, koji me je ovog leta uvrstio u sastav juniorske reprezentacije Srbije, koja se trenutno priprema za Evropsko prvenstvo u Portugalu. Spojilo se lepo i korisno, pun sam ambicija da napredujem i lično, ali i da doprinesem uspesima kluba u jednoj ekipi koju će uglavnom činiti mladi igrači – kazao je Barbatesković.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here