Darko Dimitrijević i Aleksandar Janićijević pojačali Goč Merkur!

0
944

Rukometni klub Goč Merkur vredno radi na transfer tržištu. Trener Slobodan Jokanović će od naredne sezone u klubu imati dva igrača koja iza sebe imaju ogromno iskustvo. U pitanju su golman Darko Dimitrijević i Aleksandar Janićijević.

Darko Dimitrijević iza sebe ima ogromno iskustvo. U Srbiji je ovaj golman nastupao za Moravu iz Velike Plane, Planinku iz Kuršumlije, Slogu iz Petrovca na Mlavi, Rudar iz Kostolca, Jagodinu, Smederevo a u Vrnjačku Banju stiže iz ekipe Vranja 1957.

Drugo pojačanje je pivotmen iz Kragujevca. U pitanju je Aleksandar Janićijević. Najbolje rukometne dane je proveo u rodnom gradu na Lepenici. U inostranstvu je igrao za finski Atlas a u Srbiji je još branio boje Jastrepca (Blace) Jagodine, Metalca (Kraljevo), Мorave (Velika Plana) i Smedereva.

Goč Merkur je još angažovao Nikolu i Nenada Stanojčića, Uroša Jevtića, Stefana Miljkovića, Marka Ćosića, Aleksandra Đukić i Dušana Jovanovića.

Rukomet se posle nekoliko godina vraća u Vrnjačku Banju a kako se navodi ova ekipa će igrati u Super B ligi „Istok – Zapad“.

Darko Dimitrijević je za Rukometni Žurnal rekao sledeće:

  • Na preporuku Branka Stajkovića me je Goč Merkur angažovao. Sa tim se složio i iskusni trener Slobodan Jokanović. Dolazim u ekipu gde su ciljevi visoki i gde se puno očekuje u narednoj sezoni. Mogu da obećam da će se sjajan rukomet igrati u Vrnjačkoj Banji.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here