Remont u Segedinu – Narednog leta ugovori ističu sedmorici igrača!

0
293

Šampion Mađarske PIK Seged imao je uspešnu sezonu jer je uspeo da odbrani šampionsku titulu u nacionalnom šampionatu, ali bi od sledećeg leta mogao da ostane bez trenera, kao i nekoliko rukometaša, koji igraju važnu ulogu u timu.

Klubu iz Segedina narednog leta ističu ugovori sedmorici rukometaša. Reč je o reprezentativcu Norveške, desnom beku Kentu Robinu Tenesenu i levom krilu Aleksandru Bloncu, zatim rukometašima koji igraju na poziciji desnog krila, Bogdanu Radivojeviću i slovenačkom rukometašu Mariju Šoštariću, hrvatskom golmanu Mirku Aliloviću, pivotu Miklošu Rosti i levom krilu austrijske reprezentacije Sebastijanu Frimelu.

Osim pomenutih rukometaša, naredne sezone prestaje ugovor i treneru PIK Segeda Huanu Karlosu Pastoru. Španski trener je u junu 2021. produžio saradnju sa mađarskim šampionom na još dve sezone, a PIK Seged je vodio od 2013. godine.

Luka Stepančić, Matej Gaber, Dean Bombač, Borut Mačkovšek, Miger Martines, Roland Mikler i Imanol Garsijandia imaju ugovore sa PIK Segedom do 2024. godine, dok Bence Banhidi, Zoltan Sita i Ričard Bodo imaju aktivne ugovore do juna 2025. godine.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име