Kreće završnica LMK na teritoriji Vojvodine!

0
364

Danas će najmlađi naraštaji u Vojvodini početi da se nadmeću u okviru Superlige i Prve lige. U pitanju su završni turniri.

Na osnovu prijava, po raspisanom konkursu za domaćinstva završnih turnira u Super i Prvim ligama mlađih kategorija Vojvodine, Takmičarska komisija RSV je, nakon obrade i verifikacije pristiglih prijava, dodelila domaćinstva za završne turnire.

U kategoriji Ž16 mlade rukometašice će boraviti u Novom Sadu dok će takmičenje u muškoj konkurenciji biti održano u Pančevu u nedelju. Prva utakmica se igra od 09:30.

U kategoriji Ž14 mlade rukometašice će boraviti u Rumi dok će takmičenje u muškoj konkurenciji biti održano u Inđiji. Devojčice će igrati u nedelju dok će mladi dečaci snage odmeravati u subotu. Prva utakmica se igra od 10:00.

U kategoriji Ž12 mlade rukometašice će boraviti u Mokrinu dok će takmičenje u muškoj konkurenciji biti održano u Crvenki naredne subote (14.05.2022). Prva utakmica se igra od 10:00.

Rukometni savez Vojvodine će se potruditi kako saznajemo da obezbedi prenos utakmica. Sigurno je da će ovo biti praznik rukometa, kako danas tako i sledeće nedelje.

Učesnike možete pogledati u sledećim prilozima.

Superliga

Prva liga

PRATITE NAS:

  • tik-tok

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име