Najava 15. kola Super B lige – “Sever – Centar”

0
354

Jugović – Crvenka

Rukometaši Crvenke otputovaće u Kać na “vojvođanski derbi” gde će odmeriti snage sa devetoplasiranom ekipom Jugovića koji se svim snagama bori za opstanak u Super B ligi. U prošlom kolu Crvenka je odigrala nerešeno sa Mačvom što je bilo veliko iznenađenje dok je Jugović bio poražen od ekipe Morave koja ove sezone igra sjajan rukomet. Utakmica se igra u subotu u 19:00 časova a sudije na meču biće Grubački – Vojvodić dok će meč posmatrati Černoh.

Miloš Ćeran (Jugović)

  • Ozbiljno se spremamo za utakmicu, znamo da ekipa Crvenke dolazi po bodove ali mi verujemo u sebe i sem pobede ništa ne dolazi u obzir.

Mačva – Proleter

“Lisice” će u Bogatiću dočekati prvoplasiranu ekipu Proletera koja je doživela poraz baš od ove ekipe u prvom delu prvenstva 17:19. Rukometaši Proletera osvetili su se Požarevljanima koji su ih takođe savladali te će sada odigrati vrlo težak meč pred veoma vatrenom publikom u Bogatiću. Nedelja, 20:00 časova, sudije Nenadić-Stefanović, Delegat Ivanović…

Igor Čagalj (Proleter)

  • Pored Požarevca, Mačva je jedina ekipa koja nam je nanela poraz u dosadašnjem delu sezone. Iz tog razloga ćemo se maksimalno spremiti za tu utakmicu i pokušati otići kući sa 2 boda. Naravno, neće biti nimalo lako, hala u Bogatiću je uvek puna i imaju odličnu publiku, a uz to, Mačva je veoma kvalitetan sastav što su pokazali kako u Super B Ligi tako i u Kup takmičenju. Mislim da će se moći videti lep i atraktivan rukomet i pravi derbi 15. kola.

SC Voždovac 2012 – Morava

Rukometaši Morave otputovaće u Beograd gde će odmeriti ponovo snage sa Voždovčanima koji su “otkinuli” bod Moravi u Velikoj Plani (34:34). Vrlo mlada ekipa Voždovca igra i te kako zanimljiv rukomet što govori da se trenutno nalaze na 6. mestu sa 14. bodova gde su sve bliži opstanku. Utakmica se igra u subotu u 21:00 a sudije će biti Trivković-Milosavljević dok će delegat na meču biti Perić.

Vladan Belić (Morava)

  • Ekipa Voždovca je nezgodan protivnik na svom terenu, čak nam je i zadala težak remi kući u prvom delu… Biće veoma teška utakmica ali smo tu da damo maksimum i probamo da pobedimo.

Jedinstvo – Kolubara

Kolubara je konačno upisala bodove u prošlom kolu protiv ekipe Voždovca. Ekipa sa velikom istorijom otputovaće u Novi Bečej gde će ih dočekati pojačana ekipa Jedinstva koja već sada nagoveštava da svim snagama juriša ka opstanku u ligi. U prvom delu prvenstva u Lazarevcu Kolubara je slavila 28:20 gde želi da i sada to ponovi u gostima. Sudijski par Vasiljević-Vasiljević deliće pravdu na ovom meču a kontrolor biće Adamović. Utakmica je zakazana za subotu u 20:00 časova u hali “Jedinstvo”.

Nemanja  Brojčin (Jedinstvo)

  • Utakmicu dočekujemo u dobrom raspoloženju , sa vidnim poboljšanjem forme u odnosu na početak sezone. Nadamo se da ćemo domaćoj publici pružiti kvalitetan meč, i da će bodovi na kraju ostati u Novom Bečeju!

Loznica – Vrbas Petrol

Lozničani koji igraju odličan rukomet na domaćem terenu pokušaće da namuče ekipu koja “juri” viši rang gde bi pobeda bila veliko iznenađenje. Ove ekipe se poznaju vrlo dobro. U prvom delu prvenstva u Vrbasu slavili su Vojvođani rezultatom 29:21 gde trener Veselin Kilibarda očekuje od svojih momaka još jednu pobedu. Utakmica se igra u utorak u 19:00 časova a sudije na meču biće Jevremović-Radosavljević dok će za regularnost utakmice biti zadužen kontrolor Nedeljković.

Marko Klasan (Vrbas Petrol)

  • Ne treba da se opustimo pred gostovanje ekipi Loznice, njihova pozicija na tabeli ne oslikava njihov kvalitet, Vladimir Vojvodić Duro će sigurno spremiti svoj tim jer nas jako dobro poznaje. Ali mi ne treba da razmišljamo o njima nego oni o nama… naš cilj je ulazak u viši rang i ne bi smeli da kiksnemo do kraja sezone… A što se tiče Matije Kilibarde, ako on bude igrao na nivou ne bi trebali da strepimo za 2 boda…

Lavovi BP – Požarevac

Lavovi koji su ubedljivo slavili protiv ekipe Požarevca u Požarevcu žele još jednu pobedu da bi zadržali drugu poziciju kojoj se niko nije nadao. Prvi deo Lavovi su završili na 3. mestu da bi sada “svrgnuli” Vrbašane sa druge pozicije gde se i dalje vodi borba ko će biti drugi u grupi “sever-centar”. Musić-Đurašinović imaće vrlo težak zadatak jer Požarevljani žele da se revanširaju sjajnoj ekipi iz Bačke Palanke a meč će kontrolisati Sekulić u hali “Tikvara”.

Aleksandar Mrakić (Lavovi BP)

  • Očekujemo dobru utakmicu obostranu borbenost ali naravno i pobedu na domaćem terenu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here